torsdag, september 22, 2016

Rena och skrynkelfria kläderHallå mina kamrater!

Jag har fått äran att testa en väldigt bra och välbehövlig produkt från "IAMRUNBOX ©". Produkten jag fått äran att testa är en box som vilken man ska förvara sina kläder i, när man exempelvis tar cykeln till jobbet och vill ha rena och skrynkelfria kläder så är detta en kanonprodukt. Man packar bara ner sina kläder i den vattenresistenta boxen, stoppar den i exempelvis sin ryggsäck, kasse, väska eller liknande och sedan är det bara att åka iväg. Kläderna håller sig på plats och när man är redo för jobbet så har man en uppsättning kläder som känns nystrukna och nytvättade. 


I boxen så får du exempelvis plats med byxor, skjorta, kjol och tröja + dina accessoarer. Alltså ett helt och komplett set till din vardag i rena och skrynkelfria kläder. Boxen väger endast 425 gram och mäter in på: 38 + 26,5 + 8 centimeter. 

Denna grymma produkt kommer jag använda ofta, för det är inte bara till och från jobbet den passar utmärkt, även om du är ute på resor av olika slag, eller som för mig när jag är iväg på diverse tävlingar så passar detta förträffligt och jag kan verkligen rekommendera en IAMRUNBOX Garment Carrier till alla!  

Inga kommentarer: