måndag, september 26, 2016

Så har jag tränat senaste året +ANNAT

BloggerImage

Tjena tjena! 

Måndag och åter i ekorrhjulet och rutinerna. Men snart är jag ledig i en vecka! 

Jag gillar ju siffror och statistik. På bilden ovan ser ni en årssammanställning från min polarklocka. 661 timmar alltså. Då har jag inte använt den på alla tävlingar tidigare, dessutom har den varit inne på service ett par dagar. Jag är också en trötting som räknar styrka som tid, så man kan ju lägga på cirka 50 pass á 30 minuter. Ni ser ju själva att mina planerade 700 timmar är inom räckhåll, jag ligger bra i fas. Träningsåret för oss skidåkare börjar vecka 17 egentligen. 

Förra veckan blev den fjärde över 20 timmar under detta träningsår. 20,50 h skramlade jag in, på den tiden hann jag uppleva 290 sköna kilometrar. Man hinner ju verkligen njuta och uppleva varje meter när man är ute och gymnastiserar. 

Denna vecka så kliver jag ner lite i träningsmängd, men kör lite mer intervaller kring tröskel. Dels för att förra veckan blev hård, men också för att det väntar ett träningsläger nästa vecka. Så min plan för veckan blir ungefär såhär:

Måndag: vila
Tisdag: tre timmar löpning
Onsdag: stakintervaller, stegvariant 1-5 minuter
Torsdag: elghufsintervaller, 5x5 minuter
Fredag: stakintervaller, kortare typ 70"-20"
Lördag: vila, resdag
Söndag: första dagen på träningslägret

Inga kommentarer: