söndag, september 18, 2016

Sköna söndag

BloggerImage

Igår i bilen klockan 08,11 på väg emot Bessemmerrullen. Från en början var jag inte så peppad. Trött som satan, kände mig nästan lite krasslig och var mest opepp. Men efter kaffe till frukost och lite peppande housemusik (Dimitri Vegas och Like Mike, live från Tomorrowland 2012) i lurarna så blev jag faktiskt riktigt på G inför start! 


Hej! 

Bästa morgonen på länge. Vaknade äntligen pigg!!! Men vi kan spola tillbaka bandet lite;

Efter målgång igår så knäppte jag på min mina Elpex-treor och åkte av mig en rejäl stund, eller ja 30 minuter, det på den lilla delen av rullskidbanan som tävlingen ej gick på igår, så det blev några varv fram och tillbaka. Skönt ändå för kroppen att få varva ner lite. Därefter så bjöd Martin Holmstrand med mig på lunch med Team Serneke, trevligt gäng det! 

När jag var åter i Borlänge så firade vi Amandas bror med middag och sedan bowling. Jag drack faktiskt ett glas rödvin och en öl. Var ett tag sedan sist. Men det blev en tidig hemfärd ändå, vi var tillbaka redan klockan 21,50. Kvällen avslutades med popcorn och film. Trevlig dag och långt ifrån veckans stress!

Idag vaknade jag klockan 10,30 och kände mig äntligen utsövd. Drog mig i en halvtimme innan jag gick upp. Har just ätit frukost; äggröra, två kokta ägg och kaffe. Nu sitter jag och laddar inför dagens träning: löpdistans och TRX. Blir fint det! Är en aning mörbultad i ländryggen sedan tävlingen igår, men det är bara träningsvärk. Sliter fint med maxinsats stakning på platten. 

Hörs senare!

Edit klockan 13,15: Resultatlistan för Bessemmerrullen hittar ni här. Den stämmer inte riktigt, då jag är 2,07 efter Jens och 2,01 efter Kardin och Impola. Jag kollade klockan när dom gick i mål, dessutom så jämförde jag med Kardins klocka och har även kollat det på strava. Bara så ni vet. 

BloggerImage

Såg denna bild på Petter Northugs Snapchat igår. Han är så jävla mäktig. Det kanske är tur att jag inte är speciellt bra, jag hade nog varit minst lika "odräglig" som honom!

Inga kommentarer: