tisdag, september 20, 2016

Stakning på fyror (OBS ej skånefart)


Ny svart och fin asfalt på stora delar av vägarna omkring Lugnet nu, drömmen!

Det där funkade ju faktiskt bra, att träna från Falun igen alltså. Och även att staka i tre timmar på Elpex-fyrorna var inga större problem. De första två timmarna spenderades omkring Lugnet, Kårestugan och Högbo. Den sista timmen blev det något plattare stakning omkring centrum i Falun. Hade sällskap idag av Simon Andersson, Gustav Eriksson, Mikael Sandgren och Jonatan Steen. Så mycket enklare det blir med sällskap måste jag säga! 

Fem vändor upp till Kårestugan blev det, inte helt kasst med tanke på att jag körde på fyror. Då jag kör på riktiga fyror, åker i riktiga backar och satsar på att åka fort på riktiga skidor så håller jag även riktig distansfart(/hastighet). Lekmännen i syd kan få tävla i snitthastigheter och strava-segment, så kan vi som bor där skidåkare blir till få tävla i skidor

På slutet av passet så lade jag först in fem minuter i AII-AIII-fart, strax därefter så körde jag tio stycken fartökningar á 20 stavtag. Exakt i tre timmar var jag ute, hann på det 44,38 kilometer och klättrade 680 höjdmeter. 

Tack för idag, slut för idag!

Inga kommentarer: