tisdag, september 06, 2016

Stakning
Dagens träning avklarad; tre timmar stakning, 51,6 kilometer och 595 höjdmeter. Ett bra pass. Känslan var väl sådär, lite halvseg, lätt ryggont och en lätt grad av irritation. Är lite trött idag, så det är väl som det är. Genomförde passet i alla fall och på slutet så kändes det bättre.

Jag började med att köra en vända i Skräddarbacken. Har hittat en fin slinga på nästan 200 höjdmeter och drygt 10 kilometer. Därefter så åkte jag mot Kvarnsveden där jag mötte upp Adam Larsson som jag åkte med i nästan en halvtimme, innan han var klar, jag fortsatte då min tur upp till Bergebo. Från Bergebo så åkte jag tillbaka till Nygårdarna igen via Bullermyren och sportfältet. Avslutade med ytterligare ett varv på min Skräddarbacksslinga. 

Tack för idag! 

Inga kommentarer: