tisdag, september 27, 2016

Tre löptimmar med en till AddeGodkväll och allt där till!

Då var dagens träning och jobb ett minne blott. Fick med mig Adam Larsson, så det fick bli träning i Borlänge idag. Grymt fint som vanligt, men jag märker faktiskt av den timmen extra det blir av att ta sig från jobbet i Falun, tills att vara ombytt och klar i Borlänge. Trots att jag äter mellanmål så blir jag trött och hungrig på slutet. Det tar ett jävla tag att ta sig mellan Falun och Borlänge vissa eftermiddagar, idag så verkade det vara VM i att inte kunna köra bil, någon som läst nåt om att det skulle arrangeras?! En del är totalt borta i trafiken, noll koll varken framåt eller bakåt. Jag kan ha ett ganska så hetskt humör bakom ratten ibland, även om jag inte är någon som kör speciellt fort, men såna som åker under fartbegränsningarna kan jag bli galen på! Nog om det.

Vi sprang en fin vända upp på Tjärnaberget och sedan vidare till Muskboberget. Därefter så sprang vi via Halla fäbodar tillbaka hem till Nygårdarna. Tre timmar var vi ute. Precis som de senaste löppassen så lade jag in 100 spänsthopp, denna gång efter en timme. Tror det kan vara rätt bra faktiskt!

Allt för idag!
Inga kommentarer: