fredag, september 09, 2016

två timmar och 23 kilometer - fet igen, trött och utskälld


Bröderna är ute och joggar


Afton mina läsare!

Var seg och trött idag efter jobbet. Egentligen ville jag bara sova. Fan så trött jag är i perioder nu, kroppen och känslan är många, många resor sämre än i somras då jag var ledig. Jag får liksom tvinga mig ut på träningar, gör en massa saker innan för att dra ut på eländet ännu mer. Dessutom så har jag gått upp två kilo och blivit riktigt jävla blötfet igen. Men jag orkar liksom inte om jag inte äter mer och äter lite snabba kolhydrater dessutom, för att bara hålla mig levande känns det som.. Men jag antar att jag får fortsätta kämpa på bara, det kommer väl kännas bättre snart! 

Kroppen svarade rätt bra ändå idag, så jag passade på jogga på lite. Sprang Nygårdarna - Skräddarbacken - Halla fäbodar - Bjusan - Muskboberget - Bjusan - Hyttbro - Skräddarbacken - Nygårdarna. Tillbaka i Nygårdarna så saknades det 25 minuter, så jag sprang uppåt en bit på Tjärnaberget för att få ihop tiden. Tillbaka ut på Bjusanvägen med cirka två kilometer kvar så hade jag endast 5,5 minuter till två timmar, så jag sträckte ut sista biten; 9,39 minuter på 2,58 kilometer (3,44 min/km). Det blev exakt 23 kilometer på 2,01,26 timmar. Fick även med mig 485 höjdmeter.  Snittpuls 145 och maxpuls 159. Bra pass!

Tillbaka i Skräddarbacken så mötte jag en gubbe på dryga 70 år, med hund (eller ja, en tax), han talade knackig svenska. Började med att fråga om jag var dum i huvudet. "Nej, är du?" svarade jag. Därefter började han skrika och säga att jag inte fick ha hunden lös och att han skulle anmäla mig. "Ja, gör det du" sade jag och joggade vidare. Jag hatar folk.

Avslutade denna träningsdag med att hänga lite i mina TRX-band.Mäktig utsikt från Muskboberget!


Jag har blivit så fet att det rinner av mig och egentligen borde jag inte få visa sådana här bilder.

5 kommentarer:

Pontus sa...

"Nej,är du?" Underbart svar att ge gubben 😂

Anonym sa...

Om det är nån tröst i sammanhanget så kan jag delge att vikteländet påverkar oss andra med så fort jobbvardagsrutinerna drar igång i augusti. Varje år...

Adam Steen sa...

Haha!

Ja. Hata det här.

Anonym sa...

Det är väl älgjakt och så kanske därför han hade den attityden. Inte för att det var berättigat men kan förklara det.

Adam Steen sa...

Japp, kan kanske vara så