onsdag, september 21, 2016

Vad gör ni nästa helg? +ANNAT

BloggerImage

Hejsan. 

Vi börjar detta onsdagsinlägg med lite reklam. Min löparklubb Sågmyra SK som jag genom åren haft fint stöd från och som jag delat många fina minnen med arrangerar traditionsenligt Hackmora Weekend nästa helg. Med MTB-loppet på lördagen den 1:a oktober och löploppet söndagen den 2:a oktober. Passa på att delta i denna roliga och annorlunda tävlingshelg, i antingen det ena, det andra eller båda loppen. För egen del så missar jag tyvärr tävlingen då jag ska på träningsläger med Stockholms skidförbund (fint ska det va'). 

Jag befinner mig åter i arbete. Jag är här i alla fall. Halva veckan har redan gått, skönt! Efter jobbet så blir det idag en löptur på tre timmar, cirka klockan 14,30 drar jag ut. Skönt med lite tidigare träning, det blir ju mörkt så jävla snabbt nu. Men nya pannlampor är på ingång, det känns bra. En kille från lägre arbetarklassen som jag måste ju förlägga delar av min träning i mörker, bara att gilla läget.. 

Jag tänkte skriva någon rad här efter träningen, okej?

Inga kommentarer: