fredag, september 23, 2016

Vet inte ens vad inlägget handlar om?!

BloggerImage

Minns ni när jag första söndagen i mars vinglade omkring någonstans mellan Sälen och Mora? Det gör inte jag heller. Men det var i alla fall skoj. Säger dom som var där?!


Goder fredag. 

Helgen stundar. Det är också första dagen på länge som det regnar ute. Men lika less blir man ju för det. Det är inte direkt som att man laddar upp ett batteri eller fyller på ett bankkonto de dagar det inte regnar och att man sedan har ett saldo eller lager att ta av när det regnar. Nej, då blir dessa depåer snabbt dränerade..

Tur ändå att dagens planerade träning är elghufsintervaller med Kalle Gräfnings, på jungfruberget. Planen är att starta passet ungefär klockan 14,30. När man springer så är det inte lika jobbigt med regn tycker jag. Men imorgon så har jag tänkt köra fyra timmar distans, då vill jag gärna ha fint väder igen. Någon som vill haka på mig och träna då? Har ingen bestämd plan på vad jag ska köra, kanske blir ett crosspass eller liknande. Sen måste jag få till ett TRX-pass också. Det är mycket nu, men förhoppningsvis så är detta den sista 20-timmarsveckan detta år då jag samtidigt jobbar. Så man får bita ihop lite! 

Jag känner av träningsvärk i överkroppen från gårdagens stakstyrka, det gillas. Enarmsstakning och smirnovstak är det jag kan rekommendera och som jag tycker ger mest. Så testa gärna det om ni vill få lite utmaning! 

Min pulsklocka har på slutet ballat ur, höjdmätaren verkar inte fungera längre. Men jag har en ny som är på väg, hoppas jag får den redan idag. Annars blir det nog på måndag. Polar har inte bara bra pulsklockor, deras service är utomordentligt grym!

Inga kommentarer: