tisdag, oktober 25, 2016

Dagens lilla update

BloggerImage BloggerImage

Kvällspromenad med mina bästa igår

Goddag. 

Under gårdagens vilodag så passade jag på att tvätta och städa litegrann. Svårt (tycker i alla fall jag) att hinna med mycket annat än jobbet och träningen andra dagar. Ni som jobbar heltid, har barn och lagar mat, ska ha en stor eloge. Hur fan hinner ni med allt?! 

Efter snart 50 timmars träningsnärvaro så är planen i eftermiddag att ge mig ut på ett pass. Tänkte att jag skulle köra lite elghufsintervaller. Har lite vagt bestämt för mig själv att träna lite på känn denna veckan. Skönt det med. Vill försöka få till bra kvalitet och så sakteliga även mer energi och bättre känsla i träningen framöver. Med hjälp av lite mindre träning och ledighet så ska det nog kunna ordnas! 

Inga kommentarer: