lördag, oktober 22, 2016

En fyratimmars stakning


I morgontöcknet och med grus i ögonen gav jag mig av på Elpex-treorna. Riktningen var Medväga för att möta upp kompanjonen Adam Larsson. Vi åkte sedan några varv runt i Domnarvet och upp till Bergebo. Var under hela rutten rätt trött och seg, men försökte tänka på att hålla ihop det tekniskt och mentalt och det funkade skapligt. Jag hade sällskap av Adam i 90 minuter, när jag lämnat av honom så avslutade jag mitt pass med att åka en sväng på cykelbanan längs riksväg 293, därefter direkt till Skräddarbacken och ett varv runt där. 

Nöjd med att klarat av ytterligare ett längre pass. Men det börjar bli kallt och väldigt tungfört. Nu får det gärna antingen bli varmare, eller komma snö. 

Har på eftermiddagen vilat och sovit, börjar så sakteliga känna mig som en människa igen. Två timmar kvar att träna denna veckan. 

Inga kommentarer: