fredag, oktober 28, 2016

Favoritskor och fredagsfeeling

BloggerImage

Det nyaste i klädtryck, bättre än laser till och med. Bilden är från träningen i tisdags, på fötterna har jag mina favoritskor (Inov 8 X-talon 212) alla kategorier och alla tider. Bra pris, lätt, hållbar, grymt grepp och sitter riktigt bra! Detta är inte ens ljug, för jag har faktiskt köpt detta par själv

Välkomna till Adam Steens blogg! 

En liten snabb fråga bara: vad har vi på fredag och höstlov? Äh, snart ledig några dagar bara. Inget märkvärdigt. Vi behöver inte ta upp något kring det. Livet rullar väl vidare ändå. 

Jag är skapligt pigg även idag mina vänner. Börjar jag bli van detta hundliv tro? Så illa är det ju inte som jag vill påskina ibland. Jag trivs ju ändå i tillvaron, det gäller att stanna upp och påminna sig om det ibland bara. Speciellt när jag är lite tröttare och/eller stressad. 

Jag tänkte köra stakintervaller idag, med Kalle Gräfnings och eventuellt min bror. Planen är att köra lite varierade intervaller, något kortare tidsmässigt och ganska flack terräng. Klockan 15 startar vi, i residensstaden. Välkomna! 
Inga kommentarer: