onsdag, oktober 26, 2016

Fint klassiskt pass


Guldbyn

Hej alla kvällströtta.

Jag har haft sällskap av Mikael Sandgren på dagens träning. En 2,30 timmar (35,37 km - 455 höjdmeter) lång tur på Elpex-fyror blev det för min del. Först uppför Sjulsarvsbacken till Kårestugan, för att få lite stigning. Därefter så körde vi ett varv runt dalarullenbanan, fast baklänges:

Militärvägen - Sveden - Östborn - Lilltäkt - Hobborn - Skuggarvet - Lugnet

Vi åkte i lugnt och skönt tempo och jag kände mig helt okej. Trots att det är griskallt och att det till stora delar av passet var blöt asfalt, så upplevdes inte fyrorna alltför tungrullade. Skönt. Det var fint att åka klassiskt idag också, spara stakmusklerna en aning. 

Direkt efter rullskidspasset så gav jag mig av till gymet för att köra lite TRX-styrka. Lagom mör och trött i musklerna nu!

Förresten, har någon av er sett eller hört något från Lager 157 Ski Team, eller deras åkare de senaste dagarna? Jag har i alla fall inte sett någonting på Instagram, eller andra sociala medier om vart dom är, eller vad dom tränar. Dom försöker väl flyga under radarn antar jag?
Inga kommentarer: