lördag, oktober 15, 2016

Fyra timmar skejt med vännerna


Dom tre vännerna och jag, eller nej, hur blev det nu?!

Hej hej dagboken.

Idag har jag kört ett pass på mina skaterullskidor igen, det här börjar ju nästan bli en (dålig) vana. Med mig på drygt hälften av passet hade jag Joakim Lindstedt och en gammal kömpis som jag inte riktigt känner vid namn Simon Andersson.

Rutten idag gick lite "härs och tvärs" omkring i Borlänge, med bland annat ett par vändor upp till Skräddarbacken, en gång upp till Bergebo och en sväng förbi Norr Amsberg. Det var riktigt kallt bitvis, usch och fy. Skönt dock med sällskap! 

Kände mig fortsatt halvseg i kroppen, eller ja, mestadels muskulärt, har träningsvärk än i hela bålen och i triceps sedan onsdagens träning. Sjukt! Pulsen var i alla fall på normala nivåer och det är ju bra. 

Siffror:

4,01,23 timmar
66,87 kilometer
131 snittpuls
161 maxpuls
510 höjdmeter

4 kommentarer:

Anonym sa...

Varför använder du aldrig hjälm?

Adam Steen sa...

Jag jobbade den dagen dom delade ut hjälmar

Anonym sa...

Jag har följt din blogg i flera år & förr använde du ju hjälm 😊 Varför har du slutat använda de?

Adam Steen sa...

Det var väl ett tjat om hjälmen. Har glömt att ta den från falun och jag utgår typ alla pass från borlänge. Det kommer :)