torsdag, oktober 20, 2016

Kälkhockeymarodören

BloggerImage

Kälkhockeymarodören. Jag trodde innan att man bara behövde sitta i kälken, det var inte riktigt så, krävdes en del balans och bålstyrka. Tog faktiskt en del i både mage och triceps 


God förmiddag!

Kände mig överkörd av tåget imorse, igen. Gårdagens träning blev hård, perfekt. Jag hade ändå en plan och förhoppning om det. Faktiskt rätt imponerad av mig själv som ger mig ut på såna pass i ensam majestät, det krävs en del mental fokusering och vilja. Så det verkar ju finnas där någonstans. Men ibland sitter det långt inne. 

Idag är en ny träningsdag, dock inte lika hård som igår. Tänkte ta en liten löptur och eventuellt köra TRX-styrka, lite beroende på hur det känns i kroppen. Känner jag mig helt "röv" så kör jag TRX imorgon istället. 

Det finns väl inte så mycket mest berätta för stunden. Jag försöker kämpa vidare här, men jag längtar efter vila och ledighet. 

Inga kommentarer: