onsdag, oktober 05, 2016

Klassiskt på snö + skate med tävlingsrull

BloggerImage
BloggerImage

God afton mina vänner och följare! 

Två nya pass idag, något sådant här:

- Tre timmar klassiskt uppe på glaciären. Inte ett enda moln på himlen under hela passet, solen sken och det blåste bara lite. En riktig toppendag där uppe nära himlen. Hade väl en skaplig känsla idag. Drack sportdryck och åt en energikaka halvvägs. Fortfarande låg puls, alltså riktigt låg. För att ens komma upp i AI-puls så måste jag slita satan. En kombination av hård träning innan lägret, hög höjd, hård träning här, ovana med dubbla pass och en någon annorlunda kosthållning än hemma. Kan vara bra att vara lite sliten ibland. Har en bra plan när jag kommer hem, så det är inget att oroa sig över!

- Skate på tävlingsrull. Planen var backrace, jag kände direkt att kroppen inte svarade alls, så jag tog mig bara upp i lagom distansfart. Det räckte så. Fin backe var det i alla fall, cirka 600 höjdmeter på de 8,24 kilometer vi körde. Totalt var vi ute i 1,25 timmar. 

Imorgon kör vi ett kortare löppass, därefter så åker vi mot München, för flyg till Arlanda, med mellanlandning i Köpenhamn, möjligheternas stad. Kanske hinner en sväng till Kristiania?!

Inga kommentarer: