onsdag, oktober 19, 2016

Nattsuddaren

BloggerImage

Skejtarn

Hola amigos!

Efter en trevlig eftermiddag och kväll i Tegera arena igår så befinner jag mig åter i tjänst på skolan i residensstaden. 

Var som alltid numera trött på morgonen, svårt att somna igår, jobbigt, för jag är trött just innan jag lägger mig, sedan blir jag klarvaken. Men vem vet, det tar väl tid att öva bort en vana som gammal "nattsuddare" och långsovare. Förr så la jag mig alltid väldigt sent och klev även upp alldeles för sent. Det var alltid sovmorgnar inplanerade och jag förstörde ju hela dagarna med mitt sovande. Sedan var det snabb och sen eftermiddagslunch på Dala Wärdshus innan jag gav mig ut på en ångestladdad träning där jag skulle "träna ikapp" det jag missat på förmiddagen. Så gick livet runt förr. Vissa dagar så jobbade jag som vikarie på diverse ställen. Sen började det om igen. Så dagens situation med strukturerat liv är nog inte så illa ändå, även om jag ofta är trött och slut. Jag vet ju att jag gör något vettigt och jag har hela tiden saker att göra. Sådant är ju skönt. 

Efter jobbet idag så väntar ett rullskidpass. Tänkte staka i drygt tre timmar runt min gamla favoritvända (Karlsbyheden - Riset - Sundborn). Första två timmarna tänkte jag köra lugnt och därefter lägga in lite fart i form av en längre, lugnare och några kortare, hårdare. Får se hur planen blir i praktiken sen. Jag har ju bestämt för mig själv att köra lugnt om jag känner mig seg denna veckan. Få in lite mängd. Sedan lite mindre mängd nästa vecka och ledig + hårdkörning om två veckor! 

Inga kommentarer: