måndag, oktober 24, 2016

Nya spjut och träning

BloggerImage

Ett av årets nya spjut från Fischer, ska bli spännande att få testa de för mig nya stakskidorna! Har hört att dom går riktigt fint

Hej alla glada!

Måndag vecka 43, 24-timmarsfasta och vilodag. Regn och grått ute. Då har vi betat av det. 

Skrapade ihop 18 träningstimmar förra veckan, 30,5 timmar på de två senaste veckorna. Denna vecka så tänkte jag försöka få till 15 timmar. Hålla i lite mängd och volym en tid till, men successivt minska träningsmängden mot säsongsstarten. Ligger i fas med min plan, några timmar plus faktiskt. Det känns bra. Men samtidigt är timmarna bara ett riktmärke, det gäller att göra bra timmar också. Det tycker jag att jag i mångt och mycket gjort. Dock så går vi mot en period nu när det blir svårare att bedriva bra barmarksträning, kylan och vätan kan ställa till det en aning. Det gäller att försöka behålla fokus och hitta alternativ. Har exempelvis börjat fundera på SkiErg-intervaller. Dock så fungerar det klockrent med elghufs också. Vi får se hur det blir. Nästa vecka tänkte jag smyga igång med maxstyrkan igen, det blir spännande! 

Har inte riktigt planerat denna träningsvecka, men den som är sugen att köra något eftermiddagspass får gärna höra av sig! 

BloggerImage

Det sprang tre rådjur över tomten igår, strax efter att jag kommit hem från träningen

2 kommentarer:

Julian Schönfelder sa...

Snyggt! Är du sponsrad av Fischer?

Adam Steen sa...

Dom är sponsrade av mig