lördag, oktober 01, 2016

På Arlanda och snart mot Wien

BloggerImage
BloggerImage

Jag trivs bäst i öppna landskap, nej, jag trivs bäst på Arlanda...ler. 

Arla morgon. Är nu sammanstrålad med övriga i gänget, nu väntar incheckning och därefter flyg mot Wien 06,30 för vidare resa i buss/bil till Livigno. Blir någon timme resa, men det är nog värt besväret. Hade jag haft en bågfil med så skulle jag ju kunnat kapa stavar för att fördriva tiden, men nu är fallet inte så dessvärre. För er som redan kapat stavar så hälsar Robin Bryntesson att ni kan skicka era stumpar till honom, han är inte ens 83% av sin kroppslängd.. 

Jag är förvånansvärt pigg idag. Var väl lite radiostyrd när klockan ringde klockan 04,05, men eftert två ägg och lite kaffe på mitt hotell så vaknade jag så sakterliga till. Blir ändå skönt med vila idag. 

Hoppas och tror det blir ett grymt läger med fin natur och bra träning. Fokus på uppgiften. Får ta tag i och eventuellt ändra stavlängder hemma i Sverige igen sen. Men tydligen så är det 83% av din kroppslängd med pjäxor och man mäter upp till där remmen går ut ur handtaget, så förhoppningsvis kan jag åka vidare med de stavar jag redan har. 

Vi hörs senare kamrater och sneseglare! 

Inga kommentarer: