fredag, oktober 21, 2016

Sänkt gråsten

BloggerImage

Kickar igång fredagen med en Vitamin Well +

När klockan ringde imorse så bävade jag för att åter känna mig som en sänkt gråsten, men icke. Tack vare att jag sov skapligt inatt och att jag dessutom tilläts sova lite längre idag gjorde att jag kände mig rätt okej när det var dags att stiga upp. Anledningen till att jag kunde sova lite längre idag var att jag hade en tid hos tandläkaren, där skulle jag fixa en gammal lagning på en framtand. Kändes onödigt att åka till jobbet innan, för att vara där i en kvart. Tio minuters behandling och 610 kronor fattigare, satt fint. Som grädde på moset så bokades det in två ytterligare tider för lagning av hål i tänderna. Drömmen! Gängen på tandläkarmottagningarna drar ju nästan in lika mycket kulor som en annan. 

Nu ska jag genomlida resten av dagen här på jobbet, innan det sedan åter är dags att stressa hem, byta om och ge mig ut på ett nytt träningspass. Kämpa Adam! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

med tanke på att tandläkare pluggar 5 år så får vi väl hoppas att dom drar in mer pengar än dig!

Adam Steen sa...

Med tanke på att du är en efterbliven anonym tönt så är det ju kanske inte så konstigt att du kommenterar just anonymt