fredag, oktober 28, 2016

Staken, Skalman och jag

BloggerImage

Hej alla helgstinna!

Jag har kört ett dödens stakintervallpass med Kalle Gräfnings och Jonatan Steen. Vi höll till omkring Varpan - Österå - Bergsgården, där vi åkte fram och tillbaka. Fyra stycken set med följande intervaller: 6 minuter - 4 minuter - 2 minuter. Vilan emellan var 2 - 3 minuter. 

På de längsta intervallerna höll vi tröskelintensitet ungefär (liknande snittfart som "Danskarna" kör på AI). På fyraminuterna körde vi hårt men kontrollerar. På tvåminuterna var det "full patte"! 

Kalle och jag turades om att dra en minut vardera på varje intervall. Det gick riktigt fort idag tycker jag, känslan var god och jag tyckte jag hade en bra träff rent tekniskt! Med lite tur och motvind så skulle jag nog kunna ligga i rygg på en skåning i ett par minuter i alla fall. Hoppas går ju. 

Orkar inte skriva några siffror idag när jag bloggar från mobilen, så ni får screenshots istället:

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Inga kommentarer: