måndag, oktober 17, 2016

Tillbaka i ekorrhjulet

BloggerImage

Grabbarna grus på cykelturné igår kväll

Aloha! 

Sent inlägg idag, inte haft någon rast än nämligen. Varit (falskt) brandlarm och annat i skolan som upptagit den möjligheten tidigare. Mycket prat om dessa clowner också. 

Tillbaka till vardagen igen med jobb och hektiska dagar. En vecka med mer träning är också planerad. Ska försöka få till det så gott det går. Hoppas jag känner mig lite piggare än vad jag gjort de senaste dagarna bara, annars blir det tufft. Det krävs en del energi alltså. Jag får försöka efter bästa förmåga, och dessutom jobba med bra tankar. Min träningskompis Adam Larsson skrev ett bra sms till mig kring det förra veckan:

"- Alla pass är viktiga! Gäller att göra det bästa av det man har för dagen"

Det ligger ju mycket i det faktiskt. Alla dagar kan man inte prestera på topp, ibland krävs det att man biter ihop lite och slutar gnälla. 

Tänkte faktiskt dunka in 18 timmar denna vecka. Men känns det segt så försöker jag hålla mig till lågintensiv träning och såklart ett pass TRX-styrka för att inte få musklerna förtvinade. Idag börjar jag med tre timmar löpning, får sällskap också, kanoners det!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Kämpa kungen!!
Kloka tankar av Adam. En annan tanke är, måste du vara på topp när du kör dina A1 pass? De bör du ju kunna genomföra utan att det känns röv? När du kör intervaller är väl lite annat?
Testa att träningspendla till och från skolan någon dag. Det kanske funkar bättre än du tror? Det värsta som kan hända är väl att du blir helt knäckt :)

Adam Steen sa...

👍🏻👍🏻