onsdag, oktober 26, 2016

Winter is coming!

BloggerImage

Tog denna bild igår i vilan mellan den sista fyraminutersintervallen och blocken med 10"-20". Jag blev positivt överraskad av både snökvaliteten och mängden snö. När jag såg dom täcka av snöhögen under förra veckan så såg det inte mycket ut för världen, men igår så var det en helt annan bild jag fick se. Kul! Har hört att man ska kunna åka en bana på en kilometer. Det är ju bättre än andra års 200-400 meter långa slinga. Dessutom är det ju tidigare i år också. På söndag den 30:e oktober klockan 06,00 öppnar spåren för allmänheten! 

Idag känner jag mig inte jättetrasig faktiskt. Kroppen känns helt okej. Under första intervallen igår så hade jag faktiskt en riktigt bra känsla, kunde trycka på riktigt bra och återhämtade mig direkt det inte gick rakt uppför. En sån känsla upplever man inte ofta. Den gick över.. 

I eftermiddag så tänkte jag damma av mina Elpex-fyror igen. Dessutom så tänkte jag gå helt bananas och köra klassiskt. Alltså använda benen. Sjuk värld. Planen är 2,5 timmar i lugnt tempo. Ska därefter köra TRX. 

Inga kommentarer: