lördag, november 19, 2016

83:a


Då var det där klart! Blev en 83:e plats, av 170 som gick i mål. Det var väl okej. Förra året var det mer stakvänligt och jag var ändå på nedre halvan då. Så jag får ju jämföra med det. Tänk vilken skillnad mot förra året. Säkert 100 träningstimmar mer i år, minst 100 öl färre och garanterat lika många sovmorgnar färre. Ge mig tio år till av seriös träning så kanske jag är på övre tredjedelen. Resultat från dagen hittar du här

Jag körde det jag hade idag i alla fall. Precis som känslan innan så var jag rätt seg och hade svårt att komma upp i puls. Det var väl rätt stabilt ändå, varken bra eller dåligt liksom. Vi krigar vidare och hoppas att formen kommer framöver. Planen är ju inte att vara i form förens i januari. Skidorna funkade bra, första gången jag åkte på mina Fischer Double poling, med Briko Maplus såklart!

Siffror från klockan:

45,43 min
14,77 km
170 snittpuls
178 maxpuls
385 höjdmeter

3 kommentarer:

Petrus sa...

Bra jobbat!

Anonym sa...

Starkt kört!
Du är inte överjäkla långt ifrån stakfantomerna bysse och bossel!
Hur gick det för skåningarna? De kanske körde i Beitostolen för bättre träning?

Adam Steen sa...

Tack. Stämmer.

Vet inte? Eller så har dom fullt upp med efterdyningarna från Dackefejden