lördag, november 26, 2016

Back on track

 
 
Bättre sent än aldrig så drog vi idag ut på skidorna! Skönt att röra sig igen. Tror ändå att gårdagens vila gjorde gott, även om det svider.. 

Kände mig skaplig idag och pulsen var på okej nivåer igen. Det var så kul idag så vi åkte först 2,30 timmar skate, sedan drog vi hem för att äta och strax därefter gav vi oss ut på ytterligare 1,30 timmar, denna gång stakning. 

Vi hittade ett riktigt fint 18 kilometer långt spår som på baksidan av fjället vek av från det vanliga "fjället runt-spåret". Första gången jag åkt där och det blev direkt en ny favoritslinga. Grymt fint med lite böljande kupering och fin fjällmiljö. Perfekt för en sliten själ som mig. 

Imorgon ska jag försöka göra ett försök till att tävla!

4 kommentarer:

Janne sa...

Gött med lite spårtips. Ska till Idre på lör. Var det nån skylt el liknande där ni vek av? Och kommer man ut på samma ställe igen? Ge gärna fler tips på trevliga spår. Hittat nån våffelstuga som är öppen? Gött med kaffe och våffla på långturen.

Adam Steen sa...

Kommer ej ihåg namnet. Men det är skyltat, röd/gul är slingans färg. Man kommer ut på platten igen om man kör långa 18 km :) inga våffelstugor tyvärr.

Janne sa...

Grymt. Tack så mkt. Bra kört idag. Formen kommer from nu bara bli bättre och bättre. Kör hårt.

Adam Steen sa...

Tackar :)