tisdag, november 22, 2016

Döden


Personen med denna breda bakdel vägde i eftermiddags in på stabila 70,5 kilo, hen hälsar att vara nöjd med det! Dessutom så vill hen verkligen rekommendera skorna som användes idag (Inov-8 X-talon 212), "de grymmaste skor som suttit på mina  fötter"!


Det här passet blev ju jobbigare än planerat. Usch. Låg länge igår när jag skulle försöka sova och funderade på olika varianter av detta träningspass. Kom till slut fram till:

3 x (4 + 3 + 2 + 1) minut + 2 x 2,5 minuter 10"-20" + några hopp i läktarna

Fick med mig min bror i sällskap idag, dessutom så låg han som ett frimärke i rygg på ungefär 97% av passets intervalltid. Det finns olika vägar till formtoppning, tydligen.

Vi betade av de fyra minuter långa intervallerna först, fortsatte sedan med tre och så vidare. Jag hade ingen höjdarkänsla idag, men ändå helt okej stabilt. Pulsen var riktigt hög och fin idag, snittade de längre intervallerna på höga 170 och ända upp till 183. Då vet man att man lever! 

Lyckades med målet att få till mycket mjölksyra, och dessutom att hålla högre och högre fart, desto kortare intervallerna blev. Men fan så dålig jag är på elghufs och uppför, den kombinationen är inget jag kan prestera i, men det är väl så bra träning. Det är ju huvudsaken. 

Maxpulsen på dagens pass blev 191, totalt höll vi på i 2,40 och vi klättrade 985 höjdmeter, usch. Hela jag skakar nu efteråt. 

Håll er ifrån konditionsidrott om ni kan, det är bara jobbigt och jävligt! 


Avslutade eländet med 160 hopp i läktarna, hälften jämfotahopp och hälften enbenshopp (som bilden visar)Den pratglade mannen på bilden blev tystare och tystare under passets gång, "det värsta intervallpass jag någonsin kört"

Inga kommentarer: