fredag, november 11, 2016

Fredagsmys

BloggerImage

Den sömndruckne 

Hej alla fredagsfina läsare. 

Vintern rullar på här i dalarna. Några minusgrader och snöigt. Det måste vara längesedan det var vinter så här tidigt? Och folk pratar om växthuseffekten. Jag om någon längtar efter den och värme. Tror personligen att vädret går i cykler. 

Igår vilade jag ju, samt var på kurs. Skönt. Då det var just vilodag så passade jag på att gå lite extra, för att få röra mig och inte fläska ihop helt. Kom nästan upp i tio kilometer, inte fy skam för en lat jävel som jag!! Hann inte med så mycket mer igår faktiskt. 

Idag så ska jag försöka få till ett tre timmar långt och lugnt skatepass på mina Skimateria-sicklade skidor. Tror att det går att åka på de längre spåren på Lugnet nu, hade ju inte varit fel att slippa snurra på en sönderplogad kortslinga nere på stadion. 

Ska bli skönt med helg nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är som Trump alltså när det gäller växthuseffekten.

Adam Steen sa...

Wow