onsdag, november 30, 2016

Kalldusch, fasta, elghufs

 

Hej där. 

Inatt lyckades jag med konststycket att sova i cirka åtta timmar. Väldigt välbehövligt och skönt för mig som är utbränd. I vanlig ordning så jobbar jag, idag till klockan 13,30, skönt. De tre dagar i veckan som jag slutar en timme senare blir lite för länge känner jag. Detta är lagom. 

Jag har fortsatt med kalla duschar ända sedan Idre, brukar försöka få till tre minuter på kallaste vattnet. Snurrar runt något varv under tiden. Det är värst uppe på huvudet faktiskt, där kan det nästan göra ont. Tänker fortsätta med detta ett tag. Har ju läst en del på internet om det, och vissa menar att det ska vara bra. Har även för första gången kombinerat det med en fasta nu, från måndag kväll har jag hållit i fastan denna gång. När jag kring klockan elva äter lunch här på skolan så har det gått 36 timmar sedan senaste måltiden. Fint så. Jag vägde nästan två kilo för mycket här i början på veckan, så det är snart dags för en gastric bypass för undertecknad. 

I eftermiddag så tänker jag ge mig ut på ett elghufsintervallpass. Ångestladdat och jävligt. Men samtidigt väldigt behövligt. Vi arbetare blir ju tvungna att använda pannlampa på sådana pass. Men vad för väl det när man använder en sådan grym lampa som

Avslutningsvis så tycker jag ni ska spana in min 
"till salu-sida"!

Hörs senare!

2 kommentarer:

Julian Schönfelder sa...

Jag köper gärna ett par av stavarna. Vet du vad frakten till Stockholm går på? Vilka kan man skicka med?
/J

Adam Steen sa...

Du får maila mig på adam@adamsteen.se, jag har ingen aning med frakten mvh Adam