söndag, november 20, 2016

Lite tävlingsbilder

  
 
Foton: Skidzonen

 
Foto: Längd.se

Eftersom att ni aldrig sett mig på bild tidigare så var det väl dags nu. Alla är ju som ni förhoppningsvis förstår från gårdagens stakrace. 

Inatt var det sådär omöjligt att somna igen. Vänder och vrider på mig till förbannelse, så jävla irriterande och jobbigt. Tankarna fladdrar överallt och ingenstans. Samtidigt som det kryper i kroppen. Allt detta, trots att jag är trött på kvällarna, håller en bra dygnsrytm och att jag är i harmoni. Men det verkar ju vara skitsamma ändå. Kul. 

Nu ska jag ut på detta lilla minilägers sista träningspass. Det blir stakning. Sen så får jag åka hem till Amanda och Boss. Det blir fint! 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Försök att få en remiss till sömnlabbet i Avesta. Dom är kungar på sömn !

Adam Steen sa...

Berätta mer

Anonym sa...

Skickat ett mail.

Adam Steen sa...

Tackar