torsdag, november 24, 2016

Mot Idre Fjäll

BloggerImage

Tjo!
Nu sitter jag i bussen på väg upp emot Idre Fjäll. Tidigare så har jag hunnit med att tvätta av Benzen, skönt det. Jag hatar det här saltet som sossarna ska mejsla ut på vägen. Nu är i alla fall bilen ren, dessutom så får den stå varmt under hela helgen. Det värmer i mitt pedantiska hjärta. Det här med att vara pedant är ju rätt jobbigt bitvis vill jag lova. 
På vägen ska vi stanna i Älvdalen hos Skistart för att bli instruerade i skimaterias produkter. Spännande! 
Kroppen min skriker av träningsvärk idag. Och ändå orkade jag inte ta 90 i bänk igår. Förfallet är ett faktum.. 
Planen uppe i Idre blir att träna på fint med skidåkning, dubbla pass och sådant jag inte gillar. Men vad gör man inte för att få rätta in sig i ledet bland andra havregrynsgrötsälskande längdskidåkare. På söndag ska jag ju bränna av en tävling på skateskidorna också, kan inte bli så mycket bättre träning än det. 
Jag hör av mig ikväll efter träningen.

Inga kommentarer: