fredag, november 04, 2016

Ska åka skidor, tänkte jag


Hej hej!

Tänkte först låta Jesper "Jassenys" Nyström gästblogga idag, men han verkar ha åkt bort sig på skidspåren i Sörskog (7 km långa!) så jag får väl skriva själv då. 

Ni ser ju på klockan nu och tänker att det är samma visa som igår med dålig motivation, långsovning och så vidare. Njae, skulle jag säga. Kroppen är ju lite trött och trasig, så jag valde att inte stressa iväg. Vaknade skapligt pigg redan klockan 06 imorse, men då kan man ju inte gå upp. Klockan 08 vaknade jag igen av hammarslag, sågar, slagborr och övrigt. Sovrumsdörren häktade vi av igår, på grund av renoveringen, så jag hade inte mer ljudskydd än mina öronproppar. Men det funkade bra att sova ändå, sussade av och an ända till klockan 10,30. Kände att jag behövde det. Har varit en väldigt (i mina mått mätt) hektisk period med jobb och träning, så jag kan behöva lite "såsdagar". 

Har just ätit frukost och ska väl bege mig mot Falun och därefter vidare mot något skidspår för att idag åka lite på snö. Har faktiskt bara drygt tre timmar idag på planen! 

Inga kommentarer: