tisdag, november 15, 2016

Skistart.com SKI Challenge - med mera

BloggerImage

Skistart.com SKI Challenge

Skistart.com har inte bara en grym skidbutik på nätet. Dom står också som arrangör i kommande vinterns långloppscup vid namnet: "Skistart.com SKI Challenge". En cup som jag är ambassadör för, skoj! Så det gäller väl nu att jag håller band på mig och inte skriver elaka eller dåliga saker, om exempelvis cupens grundare Martin "Gudfadern" Holmstrand. Jag får kanske inte heller tipsa om att konkurrerande skidbutiker kan ha billigare priser, bättre produkter och så vidare. Men nu är ju inte fallet så, vad vi vet?! 

Jag kanske också förväntas att göra reklam för det nya loppet Skistart.com Skimarathon, som går av stapeln den 14:e januari i Långberget. Samma dag som det här långloppen i Mora arrangeras, men fan, det loppet och den bansträckninge. kan vi väl redan?! Omväxling förnöjer. 

Personligen så kommer jag köra hela cupen och målet är att ta en pallplats i totalen. Det är nog ingen omöjlighet. Bara kroppen svarar som jag vill och hoppas!! 

Gårdagen och fasta

Igår så vilade jag. Välbehövligt. Efter en dag på jobbet så åkte jag hem till min lägenhet och tog en middagstupplur. Sedan så packade jag lite inför resan till Bruksvallarna. I övrigt så gjorde jag inte så mycket mer igår.

Jag har nu testat att fasta längre än 24 timmar, har nämligen inte ätit något sedan klockan 22,30 i söndags, så när jag om en timme klockan 11 äter lunch (blodpudding idag, drömmen!) har jag inte ätit på drygt 36 timmar! Det har väl stundtals varit lite jobbigt, men inte överdrivet. Det här kanske inte alla ska testa och även inte jag under vissa perioder. Men man får ju heller inte vara rädd för att testa nya saker. Det är ju i fasta som kroppen har tid till att reparera celler och annat. När man regelbundet äter så har inte kroppen tid till det på samma sätt. Spännande. 

Träning

I eftermiddag så ska jag försöka få till ett intervallpass, elghufs. Kommer bli jobbigt som fan. Men ack så bra för mitt låga syreupptag. Planen är att köra något pass då och då även under vintern. Just för syreupptaget, men också för att testa något nytt. Häng med om du är sugen?!

Packning

Efter träningen så ska jag försöka packa klart inför morgondagens resa till Bruksvallarna. Har matlådor med mig från Dala Wärdshus, så det är endast frukost i matväg som jag måste fixa. Kanon! Annars är det kläder och lite skidutrustning. Tydligen får man inga packlistor skickade till sig längre?! Jag tycker inte riktigt om att packa, skjuter allt för ofta upp sådana saker till sista sekund. Men planen är att åka imorgon klockan 10, dessförinnan så ska jag försöka få till ett lättare styrkepass. Går jag bara upp vanlig "jobbtid" så är det inga bekymmer alls!

Hoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va faan! Något ska väl Axa fixa kan man tycka?
Om inte annat får väl Bossel ställa upp!
Men, men Du får en packlista av mig.

- 3 l bag in box (Billigaste rödtjutet alt Jeltzin)
- 86 ägg
- 3kg vitargo
- Jeans
- Linne
- Huvtröja
- Vita tubsockar
- Kombipjäxor (vem faan orkar ta med två par?)
- Klassiska stavar (se ovan typ)
- Skejtskidor
- Kuzminsickel och en vinkelslip (för att gå lös med efter målgång!)
- Pilotbrillor (inte några töntiga Oakley!)

Lycka till!

Ps Ev ett pack cigg också att ta fram ifall du kommer med på tv!
Ds

Adam Steen sa...

Tack!