tisdag, november 01, 2016

SNÖKAOZ, ny pannlampa, +ANNAT


Jag och Boss har en ganska så mysig start på denna vilodag

Ja, hallå där kamrater. Jag rättar väl också in mig i ledet bland alla andra dårar från sociala medier och nämner att det snöat/snöar här i byn. När det sen blir minusgrader så ska jag ta kort på alla termometrar jag har. Sjukt hur vi håller på. Jag kommer dock inte skriva att jag tycker det är kul med detta snöfall. Först och främst så har jag mina vinterdäck på sommarförvaring, jag kan inte tvätta min bil som jag planerat att göra idag, dessutom så blir det svårt att genomföra den träning jag tänkt denna veckan, men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt. 

Denna morgon och dag har jag längtat länge till. Har sovit till strax efter klockan 10 och för första gången på länge kände jag mig utvilad när jag slog upp mina blå. Det är detta man lever för, att efter ett antal dagar/veckor med mycket (eller ja, träning och/eller jobb) att göra så får man en dag där det inte är något planerat och man bara kan slappna av. Välbehövligt. 

Igår så beställde jag en ny pannlampa, Bikeray X-10, den ser riktigt lovande ut. Verkar vara bra ljus och dessutom är den smidig med batteriet på huvudställningen. Batteriet på huvudställningen och smidig är nästan det viktigaste för mig. För att ha en sladd ner till vätskebältet är ingen favorit för mig. Ska bli kul att testa denna! 

Vad ska jag hitta på idag då?! Kanske kan försöka dammsuga min bil i alla fall, plocka i ordning lite tvätt, kolla på en ny lovande serie vid namn "Westworld", skotta snö, och så vidare. Nog ska jag få denna dagen att gå ska ni se, oroa er inte. 

Ikväll ska vi äta på en ny restaurang här i stan; "Pinchos", den verkar riktigt cool och annorlunda. Man beställer små rätter i tapasformat, vilket gör att man kan välja mellan lite olika rätter. Spännande. Tills dess så fastar jag givetvis, i sann vilodagsanda.

Vi avslutar med lite bilder från detta galna snökaoz som råder i dalafjällen:

8 kommentarer:

Anonym sa...

En skidåkare tycker väl alltid det är kul med snö på backen.
Är väl roligare att köra längdskidor än att hugga asfalt?...

Adam Steen sa...

En skidåkare ja

Anonym sa...

Va? Är inte du en skidåkare, eller vad?!...

Adam Steen sa...

Ibland

Anonym sa...

är det minusgrader?
bevis?

Adam Steen sa...

25 ungefär. Tyvärr inte

Niklas sa...

Den lampan är riktigt bra!
Är det bra väder så är det jämnt skägg mellan rullskidor och längdskidor😊 Hugga asfalt är gôtt!

Adam Steen sa...

Yes!