fredag, november 04, 2016

Snöpremiär och TRX
En endaste gång stannade jag under skidpasset, det var efter tio minuter, då jag var tvungen att ta en kisspaus. Resten av de 3,15 timmarna, eller nästan 70 varven på konstsnöslingan så höll jag mig i rörelse. Sportdrycken intogs i banans ändå utförsbacke. Jag brukar göra så när jag tränar själv. Dessutom så är det ju så jävla kallt så här års. Spåren höll bra kvalitet och det var ingen smuts eller sten (förutom jag då). 

Kändes helt okej att rota runt där idag. Jag lyssnade på podcast och försökte åka lugnt och avslappnat med tänk på tekniken. Funkade bra. Hann med 48,48 kilometer och plockade 465 höjdmeter.

När jag äntligen var klar med skidåkningen så åkte jag direkt till Actic Britsarvet för att köra igenom min TRX-styrka. Skapligt mör nu!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skulle kapitalisterna ha för att du skulle få friskvård?

Adam Steen sa...

150 sek

Anonym sa...

Skandal!

Anonym sa...

iPhone? Knep för att den ska palla kylan?

Adam Steen sa...

Ja. Aldrig haft några problem

HW sa...

Nästan gratis på lugnet jmf med Falun! Fast det är klart, för 200kr får jag årskort på Södra ... Fast det är nog bara att vänja sig. Det lär kosta att åka skidor framöver!

HW sa...

Jmf med Idre skulle det stå ...

Adam Steen sa...

Oj