söndag, november 06, 2016

Snus

Tja!

Egentligen så är det ju inte alltför lämpligt att skriva om snus på en idrottsinriktad blogg. Men hallå, alla har vi väl våra laster. Och det går ju inte att förneka att det finns många idrottare som snusar. Kanske inte konditionsidrottare som jag, men väl lagidrottare. Jag har faktiskt snusat i några år, har inte märkt av att min prestation blivit något sämre utav det. Visst, det går väl inte att veta hur bra jag varit om jag inte snusat, men sådant är ju alltid svårt att sia om. Det jag vet är att snuset ger ett skönt lugn i kroppen, dessutom så snusar jag aldrig under mina träningar eller tävlingar. Känner aldrig att jag saknar snuset då heller.

För den som vill så finns det ju också möjligheter att snusa nikotinfritt, det kan ju exempelvis vara ett alternativ när man försöker sluta. Andra möjligheter är att göra eget snus. Beställer man sitt snus på Internet, så får man ju också ner kostnaderna, mot om man skulle köpa en och en dosa i butik. 


2 kommentarer:

Snusaren sa...

Tror som du att snuset inte är prestationssänkande. Skulle våga säga att snusningen är den minst skadliga lasten för en idrottare.

Adam Steen sa...

Japp