torsdag, november 17, 2016

Stakat intervaller


 
 

Hej hej.

Det blev ett försök till intervaller idag. Inte har jag då tränat så bra som jag gjort hela sommaren för den känslan jag hade idag. Men förvisso, sov knappt något inatt igen (vetefan varför jag har så svårt att somna, fast jag har bra dygnsrytm och är trött?!), har också träningsvärk sedan gårdagens styrkepass och det värsta av allt var den mjuka nysnön som gjorde det både tungfört och riktigt bedrövligt löst för stavarna. Trots skapligt stora trugor så försvinner man rätt ner i snön, känns som ingen kraft går framåt och det är för mig det sämsta föret som finns. Jag blev mest less och fick knappt upp pulsen i intervallnivåer heller, irriterande som satan i stunden, men nu känns det en aning bättre. 

Jag körde i alla fall tre stycken tiominutersintervaller med tre minuter i vila. Därefter blev det två stycken femminutersblock, det ena med 40"-20" och det andra 10"-20"

Hoppas det blev en bra väckarklocka för kroppen!

Nu efteråt så har jag sovit middag i 1,30, var ju totalt slut och behövde få sova. Känner mig utvilad nu, men det värsta är väl att jag inte kommer kunna sova inatt igen. 

Inga kommentarer: