söndag, november 20, 2016

Stakning på rullskidbanan

 


God eftermiddag. 

Som ni ser på de tu bilderna ovan så var det kändistätt i skidspåret idag, bröderna psyk, Anders Svanebo, Jens Eriksson, Jörgen Brink, med flera. Dessutom ett oräkneligt antal norrmän som blockerade spåret, som vanligt. 

Idag var jag bedrövligt seg första halvan av passet. Knappt så jag tog mig uppför backarna. På riktigt. Vet inte vad det är för fel. Så lite som jag ändå tränat nu på slutet, i jämförelse med hela barmarkssäsongen. Men det sliter väl med dubbelpass och även skidor på snö. Att inte sova som man vill gör väl sitt till också. För under dessa dagar så har jag då inte gjort annat än att träna några få timmar och därefter vilat. 

Jag var nog rätt sliten i stakmusklerna sen gårdagen också. Så det kanske inte är alltför konstigt att jag var trött idag. Föret var väl inte så optimalt heller och stavfästet lämnade ju lite att önska. Men man måste ju träna på det också. Rullskidor är ju väldigt likt skidor, men det är ju inte riktigt samma sak. 

2,30 timmar var vi ute idag, enbart stakning. 35 kilometer, 450 höjdmeter och en snittpuls på hela 115. Två gånger fram och tillbaka till Ramundberget blev dagens rutt. Inte alltför upphetsande sträckning det. 

Inga kommentarer: