fredag, november 11, 2016

TräningsredskapGodkväll mina läsare!

Eftersom att detta är en blogg som handlar om träning, och då framförallt min träning så kan det ju vara på sin plats att också skriva om träningsredskap. Träningsredskap är ju något man ofta behöver, för att exempelvis få till en tuffare, mer effektiv, bättre och mer kvalitativ träning. Oftast när man tänker på träningsredskap så är det ju ett gym som dyker upp i huvudet, i alla fall för mig. Men det är lätt att glömma att man kan ha träningsredskap hemma. Även enkla träningsredskap kan vara riktigt bra att ha. Så man behöver kanske inte gå på de mest avancerade, dyra, tunga eller så. Det gäller ju att hitta något man tror på och trivs bra med!

Träningsredskap i hemmet finns det ju ett stort antal variationer på. Det kan handla om allt från olika konditionsmaskiner såsom roddmaskin, SkiErg, crosstrainer, löpband, spinningcykel och så vidare. Man kan också ha exempelvis vikter, viktställningar, skivstänger, kettlebells, hantlar etcetera. Boxningssäckar är ju ett annat populärt alternativ. Jag själv har en uppsättning med slyngor, eller rep, som jag använder för att träna upp min bålstyrka och balans. Det har gett mig stor styrka på kort tid, dessutom så har jag blivit av med mina tidigare rejäla ländryggsproblem, så det är verkligen ett redskap som jag kan rekommendera! Dessutom tar dom varken någon plats eller kräver någon installation, man hänger bara upp dom på lämpligt ställe och sen kan man dra igång.

Det finns sidor på internet där man kan köpa sina träningsredskap som man kan ha hemma. Hammer sport AG har funnits med i gemet i över 100 år. De har tillverkat och distribuerat sportartiklar en tid med andra ord. Deras produktion började med tennisracketar och skidor i trä. Det har hänt en del sedan dess. Spana gärna in deras hemsida och hitta ett lämpligt träningsredskap för just dig och dina bhov! 

Inga kommentarer: