måndag, december 12, 2016

1 - träning/tävling - keto

 
"Hon ville ha mitt nummer, jag sa; baby jag är nummer ett"

Tjo!

Måndag och sista hela veckan innan jullovet. Det har varit en lång hösttermin måste jag säga. Förra veckan var kämpig med trist väder och dålig sömn. Av någon konstig anledning så har jag sovit bättre de tre senaste nätterna (peppar, peppar, ta i trä). Den bättre sömnen har gjort mig piggare och gladare, såklart. Riktigt skönt. En sak jag tänkt ändra är att inte stressa så mycket. Hela mitt rörelsemönster och min dag går i stress och hafs. Det ska jag nu försöka sluta med. Vi håller tummarna!

Är skönt mör i min kropp idag. Såklart efter gårdagens urblåsning. Där jag lyckades vinna ett presentkort på skistartSkönt att jag kunde öppna hårt och ändå orka bra loppet igenom. På söndag så tänkte jag tävla i Dala-Järna, dom har dock ändrat distansen från 15 kilometer klassiskt till sprint i samma disciplin. Men tävling är ju bästa träning! Idag fastar jag och vilar. Lyssnade förresten på ett gammalt (men nytt för mig) avsnitt av Jonas Coltings pod om korttidsfasta i lördags på väg hem från tävlingen, har även läst mycket om det på internet. Korttidsfasta och ketogen kost är helt klart riktigt spännande och intressant! 2 kommentarer:

Fredrik sa...

Testat att träna under fasta? Resultat?

Adam Steen sa...

Ja, idag. Med bra resultat