fredag, december 30, 2016

190 minuter bara roligt

 
Er bloggfavorit och Kalle Gräfnings

God eftermiddag!

Idag har jag haft äran att åka skidor i sex plusgrader, runt, runt på konstsnöslingan. Var väl sådär kul kan jag känna.. Jag börjar kunna banan nu, har åkt drygt 80 varv på den 2,5 kilometer långa banan på åtta pass, sedan förra tisdagen. Kämpa vintern. Som jag tidigare skrivit så gillar jag banan, men det börjar ju bli lite långrandigt att snurra här. Alternativen är dock inte alltför många, så det gäller att bara stänga av hjärnan och köra. 

Idag hade jag äran att åka med andra galningar som är lika tokiga som mig och kör där uppe. Vanligtvis brukar jag ju träna själv, fast det är skönt med sällskap ibland. 

Dagens pass blev 3,10 timmar långt, hann med att åka 44,75 kilometer och plocka 810 höjdmeter. Fint det. Imorgon lär det bli nya varv på banan!

Inga kommentarer: