onsdag, december 14, 2016

"Frukosten är dagens viktigaste mål"

 
 Självklart har jag ett försäsongskort till skidåkningen på Lugnet, det är så tråkigt när folk ska smita undan och inte vilja göra rätt för sig. Speciellt när det är så fördelaktigt pris och alltid den bästa prepareringen....! 

Tjenare. 

Den här hösten (höstterminen) tarJu aldrig slut. Men nu är det bara en vecka till ett oerhört välbehövligt jullov och ledighet. Nu har jag fortsatt sovit bra och snön ute gör ju allt så mycket ljusare, så jag är inte lika trött som förra veckan exempelvis. 

Det är ju kanske som så att hungern kommer i efterhand, men i alla fall så är jag hungrigare nu idag på förmiddagen efter att ha ätit frukost, än vad jag är på dagar när jag inte ätit. "Frukosten är dagens viktigaste mål", hahaha. 

Drömmen när jag vaknade upp imorse med en skön träningsvärk. Det älskar jag. Speciellt när jag har det på de ställen jag vill; triceps och bål. Idag så tänkte jag inviga de längre skidbanorna på Lugnet (igen), enligt uppgift så är dom packade, men ej pistade eller spårade. Det duger åt mig. Ska bli skönt att få röra sig i skogen igen, med pannlampa. Tänkte jag skulle staka några timmar, haka gärna på om du är sugen!

Inga kommentarer: