onsdag, december 07, 2016

Åter från de döda

 
Tja. 

Imorse när jag vaknade så var det inte den vanliga tröttheten som pockade på mest uppmärksamhet. Nej, jag mådde sjukt illa och höll på att spy. Lyckades på nåt sätt ta mig upp, dricka vatten och ta en Ipren. Sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade för en stund sedan och känner mig som en ny människa, sjukt! En teori jag har är att min fasta (har just i detta nu varit utan mat cirka 37 timmar) gjorde så att kroppen kunde fokusera på att få bort bakterien/viruset i magen, istället för att hela tiden få lägga energi på att fördela ut maten man ätit. Låter lite hokus pokus jag vet, men jag tror på fastan stenhårt! 

Nu ska jag ta mig till Falun, försöka äta lite och sedan så tänkte jag ge mig ut på ett träningspass. Jag måste ju testa i alla fall. Går det så går det. Annars är det väl bara att vända hemöver. 

Inga kommentarer: