onsdag, december 21, 2016

Dränerad på energi, träningsvärk och intervaller?

 
Hej hej hej!

Åh fy fan vad skönt, trodde aldrig denna dag skulle inträda! Helt dränerad på mental energi och ork. Det har varit en oerhört tuff höst tycker jag, men jag måste klappa mig själv på axeln som tagit mig igenom den, med 75% jobb och samtidigt det bästa träningsåret någonsin. Det har krävt en del ork, vilja och energi. Nu kommer väl en massa "förståsigpåare" och berättar om att dom minsann tränar klockan 04 på morgnarna och jobbar 120% bla, bla, bla. Men nja. Jag skulle vilja sträcka mig så långt att få personer både jobbar och tränar som mig, i alla fall i skidvärlden och i alla fall på den (låga?) nivå jag håller. De senaste dagarna så har jag suttit i bilen i några minuter utanför jobbet och försökt samla kraft, har verkligen behövt tvinga mig själv att inte vända om hem igen. Så var det inte förut ju. Undrar när det vände? Har också börjat fundera på att se mig om efter något annat jobb, typ 50-60%, vad har vi på det?! 

Mina vänner, idag värker det extra fint i kroppen. Det här med att addera en "Bosu-boll" till TRX-programmet gör faktiskt skillnad. Känner mer i magen idag än vanligt. Brukar använda bollen ibland, den ser ut som en vanlig pilatesboll på ovansidan och platt på undersidan. Istället för att stå med fötter eller händer på marken så står jag på den. Det blir lite mer obalans på så sätt. Gott så. 

Jag kommer antingen att köra ett lugnt skatepass, eller stakintervaller idag. Planen är väl egentligen att köra stakintervaller, men vi får se om jag orkar. 

Hörs sen!

Inga kommentarer: