onsdag, december 14, 2016

Fint skidpass i LugnetterrängenJag fick inleda dagens träningspass i solsken i alla fall. Men ganska snart så blev det solnedgång, efterföljt av en mäktig fullmåne. Månen låg dock lite för lågt ner på himlen, så jag fick ingen nytta av ljuset från den. Tur då att jag har min mäktiga Mtiger BikeRayX10. Måste återigen berätta om hur bra den faktiskt är, lyset är mer än okej, den är lätt, smidig och sitter riktigt bra på huvudet. 

Passet inleddes med ett varv runt sjukilometers-spåret, vidare blev det två varv runt 15 kilometers-spåret och avslutningsvis ett varv runt femkilometern. Till en början var jag lite seg, men ganska snabbt så vaknade jag till och blev pigg. Kändes rätt så bra faktiskt. Kände dock av musklerna från gårdagens gympass, det är ju faktiskt klockrent, då vet jag ju att jag kör rätt muskler på gymet ju! Körde enbart stakning idag.

Under den sista halvtimmen så lade jag in sex stycken fartökningar, en var femte minut, de såg ut som följer:

Första tre: 10 stavtag max + 20 stavtag i långloppsintensitet

Sista tre: 20 stavtag i långloppsintensitet + 10 stavtag max

Övriga siffror från passet:

3,00,00 timmar
41,97 kilometer
118 snittpuls
141 maxpuls
935 höjdmeter

Inga kommentarer: