torsdag, december 22, 2016

Klassiskt i isrännan

 
Hej. 

På väg till Falun så fick jag höra att det var väldigt isigt uppe på Lugnet, så jag svängde förbi Bergebo för att se om det var bättre förhållanden där. Tyvärr så såg det i det närmsta oåkbart ut, så jag valde att åka till Lugnet och Falun ändå. Hade det varit katastrof även där så var plan B att springa. 

Det var väldigt isigt även på Lugnet, men det var åkbart. Om än med lite halvkasst fäste på mina twin skin. Jag har märkt det att skidorna inte riktigt biter när det blir isigare förhållanden. Men de funkar ju helt okej i de flesta fören. 

Dagens träning blev lugnt klassiskt i 2,10 timmar. På den turen så hann jag med att åka 32,7 kilometer och jag plockade 615 höjdmeter. Ett varv runt slingan tar ungefär tio minuter om man åker lugnt. 

Inga kommentarer: