lördag, december 17, 2016

Långfrukost och soffhäng

 
 

Här sitter vi i soffan och vräker oss; helgfirarna och frukostätarna

Tjena tjena. 

Skönt med sovmorgon idag. Det är man värd ibland. Också skönt att ta en långfrukost i soffan i gott sällskap och med TV:n på. Annars så äter jag alltid min frukost på stående fot i köket. Ibland behöver man slappna av och ta det lite lugnt. I alla fall jag. 

Tänkte väl inom en snar framtid bege mig mot Bergebo för att åka ett klassiskt pass på mina twin skin. Temperaturen visar på strax över nollan, så man kan nog räkna med tungfört men bra fäste. Ska endast köra lugnt ändå. 

Imorgon kör jag tävlingen "Järnaspelen" i Dala-Järna. Först skulle det vara 15 kilometer klassiskt, men snöbrist tvingade dom att ändra till sprint klassiskt. Det är bra träning och en ganska kul tävlingsform, så det blir nog bra. 

Hörs senare kamraterna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du lär ju testa runt lite i dina nya hemtrakter. Skräddarbacken, Mellsta och framförallt Gyllbergen!

Adam Steen sa...

Nja, eller jo, senare i vinter kanske. Lite för dåligt med snö än