lördag, december 03, 2016

Löptur i skogen


Solnedgång mellan Trons fäbodar och Halla fäbodar, livet

Det var den lördagen det. Hann i alla fall med att jogga en kortis i Borlängeskogarna med Boss. Efter att ha sett klart skidåkningen (huvudklassen såklart) så gav vi oss iväg. Jag var lite rädd att det skulle vara väldigt isigt och jävligt i skogarna, men det gick klart över förväntan, det var lite snö på marken uppe på fjället, annars var det riktigt fint. De flesta blöthål hade frusit ihop, så det var inga problem att ta sig över dom, klart mycket bättre än att harva runt på en söndertrasad konstsnöslinga. 

Vi sprang förbi lite favoriter längs rutten, såsom Tjärnaberget, Muskboberget, Snickarbodarna och Halla fäbodar. Vi höll en lugn och fin fart passet igenom, skönt att träna ensam i skogen ibland faktiskt, eller jag var ju inte helt ensam, hade ju det bästa sällskapet man kan ha när man springer. 

Efter halva rundan så stannade jag till för att avverka några (100) spänsthopp, fördelat på: 30 jämfotahopp och 70 enbenshopp. Det var pulshöjaren för dagen det. 

I tre timmar fick jag vara ute och ha kul, på den tiden hann jag avverka 25,78 kilometer och 620 höjdmeter. Totalt så har jag sprungit 8,15 timmar och 72,7 kilometer denna vecka, mäktigt! 

Bilder:


På Tjärnaberget, med Borlänge i bakgrundenUppe på Muskboberget


Fin kille, strax innan Länsanvägen


Snickarbodarna


 Hygget mellan Trons fäbodar och Halla fäbodar

Inga kommentarer: