onsdag, december 21, 2016

Mäktiga stakintervaller

 
Efter avklarade intervaller så träffade jag på mina klubbkamrater Niklas Persson och Jesper Nyström, kände mig som ett barn på julafton

Hej hej. 

Sedan vi hördes sist så har jag både fått jullov, vallat skidor, tränat och tvättat bilen. En effektiv jävel den där Adam Steen! 

Antar att ni ville läsa om träningen?! Jag körde stakintervaller tillsammans med min bror Jonatan på konstsnöslingan uppe på Lugnet. Efter en uppvärmning på 30 minuter, med 10 x 20 stavtag i långloppsfart på slutet så började vi med intervallfesten. Något sådant här körde vi:

5 minuter i tröskelintensitet

10 x 60 sekunder max, två minuters vila

5 x 3 minuter i tröskelintensitet, en minuts vila

Hade till en början låg puls (som vanligt), men efter ett tag så steg den förvånansvärt bra. Trots att jag körde ett tufft gympass igår. Grymt!! Kändes helt okej idag, så okej det nu kan kännas med sprängande mjölksyra under enminutersintervallerna. 

Totalt var vi ute och harvade i två timmar. Imorgon blir det en lugn dag med ett lugnt pass. Skönt som fan!

 
Glad och trött

Inga kommentarer: