torsdag, december 01, 2016

Nästan 200 minuter av rolighet


55 varv på konstsnöslingan senare. Man har ju faktiskt ägnat sig åt roligare aktiviteter än att snurra runt, runt på en 700 meter lång slinga med sladdriga spår. Till råga på allt med en snökanon sprutandes rätt i ansiktet. 

1: Jag sprang upp till Lugnet, 15 minuter

2: Klädde på mig pjäxor, stavar & skidor och gav mig iväg på skidorna i 2,45 timmar

3: Sprang hem, 15 minuter

Då spåren var så pass sladdriga som idag, så är det svårt att få riktigt bra fäste, hur mycket filt du än har under trampet. Men det är ju i alla fall riktigt skönt att slippa valla, dock så gick dom väldigt tungt. Varenda motionär elitåkare åkte förbi mig idag. Jag var en aning trött och loj idag, men är man utbränd så kan ju inte allt vara en räkmacka. När halva passet var passerat så började det dock kännas lite lättare i kroppen igen och mot slutet av skidsessionen så drog jag till med sex stycken stegringar upp till maxfart, kändes inte så bra i tekniken. Men just i stakning och speciellt när man kliver upp på tå så hugger filten i skidorna en aning, så ni vet. 

Ja ja, 3,15 timmar en enkel torsdagseftermiddag är ju bättre än inget!


Equipment

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skinskidor borde vara ett klockrent val för den som vara åker för motion/träning. Kanske inget man åker Vasaloppet på? Möjligen för de som åker på 9h+?

Anonym sa...

Det var ju en norrman som blev 152:a på Vasan 2015 med ett par Madshus Terrasonic Intelligrip, och deras nya skin, Nanosonic, ska ju vara mycket bättre.

Adam Steen sa...

Jag skulle iaf inte tävla på dom. Men jag är inte lika stark som norrmän eller skåningar