fredag, december 02, 2016

Podfredag, Applesug, tråkslingan och nytt pass idag

 
Sliter som skräcken när jag sitter här och vräker mig

Tja!

Såg till min glädje när jag startade podcast-appen imorse att Alex & Sigge släppt ett nytt avsnitt och ni vet ju vad det innebär?! FREEEEDAG! Äntligen. Jag behöver ledighet. 

Av någon outgrundlig anledning så har jag fått ett sjukt ha-begär på en Apple Watch, series 2. Ingen aning om varför?! Vet inte ens vad jag ska ha den till. Men det var väldigt längesedan jag köpte något roligt. Kan ni få mig på bättre tankar här tack?! Jag är ju även sugen på en ny Mac-dator och även en Apple-TV. Men det är ingen panik där. Jag gillar teknikprylar och främst de från Apple. Jag är i alla fall glad att jag (för tillfället?) har tröttnat på TV-spel, mitt Playstation 3 har inte startats på bra länge, det är ju skönt. Men jag har ju inte heller haft tid att göra annat än att jobba och jaga timmar. Måste försöka bli bättre på att ta mig tid till annat..

Idag ska jag upp till den där slingan på Lugnet igen. Det var ju så roligt igår! Har suttit och funderat ut ett lite annorlunda stakintervallpass som jag tänkte testa idag, blir spännande. Får sen se hur jag gör imorgon med träningen, det är fan inte det minsta upplyftande att snurra på slingan bland alla hetsiga och tävlande jävlar. Skulle kunna springa faktiskt, bara det är någorlunda isfritt i skogen. Men det är faktiskt väldigt bra grepp i mina inov 8 x-talon 212!

Inga kommentarer: